Az oldalunkon található bútorok két csoportra oszthatóak. Az egyik fele outlet termék, melyek csak korlátozott példányszámban érhetőek el a másik fele pedig az általunk gyártott egyedi bútorokat takarja.

Az outlet termékek esetében nem szükséges előleget fizetni, mivel utánvéttel is tudjuk küldeni így ráérsz a bútor átvételekor fizetni a szállítónak. Az egyedileg gyártott bútorok esetében viszont előleg megfizetése szükséges, melyet utalással tudsz rendezni. A fennmaradó összeget és szállítási díjat viszont már fizetheted átvételkor készpénzben. Kérlek vedd figyelembe, hogy az utánvétes szállítási költség mindig magasabb, mint az előre fizetett bútorok esetében.

A bútorainkat országosan tudjuk szállítani, melynek díja településenként és bútoronként változó lehet. A lehetséges szállítási díjakról, érdeklődj bátran az általad választott bútor melletti „Érdeklődöm” gomb megnyomásával, vagy a kosárba tett termékek esetében a „Megrendelés” gombbal, mely önmagában nem jelent vásárlási kötelezettséget, csak ajánlatkérést.

A szállításról annyit mindenképpen érdemes tudnod, hogy mi nem csak kapuig szállítunk, hanem a helyére tesszük a sarokgarnitúrát és bevisszük a szobádba a szekrényt.

Bútorüzletek és az elérhetőségeik

Alpha bútor

Róbert K. krt.

1134 Bp., Róbert K. krt. 57.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Kecskemét

Kecskemét, Máriahegy 419.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

XI. Budafoki út

1117 Bp., Budafoki út 183.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Üllői út

1185 Bp. Üllői út 829

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha Bútor

Központi raktár

1182 Bp. Péterhalmi út 8

Elérhetőségek