Termék Szűrő
Kereső
Boltok listája
Elérhetőség
Árak
Anyag
Utoljára megtekintett
Sajnos még nem tekintettél meg terméket.

LEÁRAZOTT

Rendezés / Oldalszám: Mennyiség oldalanként:

Leárazott bútorok

A leárazott bútoraink igen kedvező áron, sok esetben több tízezer forinttal olcsóbban vagy akár féláron megvásárolhatók. A kínálatban szerepelnek sarokkanapék, asztalkák, székek. A kínálat folyamatosan változik, az inkurrens, egydarabos termékek között apróbb hibával rendelkező bútorok is találhatók nagyon kedvezményes áron.

Számos kiállítótermi darab kerül be a leárazott bútorok közé, mivel ezek huzamosabb ideig voltak kitéve az erős fényviszonyoknak, kipróbálhatták őket. Számos apróbb sérülést szenvedtek, melyek nem befolyásolják a tartósságukat és a használhatóságukat, ám esztétikai szempontból picike romlást jelentenek. Ezek az apró sérülések lehetnek kopások, kisebb karcolások vagy fakulás, melyet az erős világítás okozott. Tulajdonképpen nem könnyen észrevehető dolgokról van szó, a legtöbb sérülés a bútorok hátoldalán alakul ki, így még csak nem is fog látszani. A szállítás közben kis mértékben sérült bútorok szintén nagyon nagy kedvezménnyel megvásárolhatók. Az akciós ár képzésekor figyelembe vettük a sérülések, kopások mértékét, láthatóságát, így az ár-érték arány nagyon jó mérleget mutat.

A bútorok sérüléseivel mondhatjuk, hogy „együtt lehet élni”, mivel nem feltűnőek, de számos esetben kisebb javításokkal, újrakárpitozással még mindig nagyon olcsón jövünk ki. Aki szeretne egy igazán reprezentatív darabot, de nem engedheti meg magának, hogy a nem leárazott termékek között válogasson, nézzen körül az akciós bútorok között, hiszen az apró hibásak mellett hibátlan darabokat is találhat.

Egy-egy nagyméretű sarokkanapé vagy sarokgarnitúra ára igen borsos tud lenni, de egy kis hibával a hátulján már akciósan jó áron hozzá lehet jutni. A falhoz betolva vagy akár átkárpitozva a hiba eltüntethető, ha valakit nagyon zavar. Olyan bútorgarnitúra is található akciós kínálatunkban, melynek egy darabja árnyalatnyi különbséget mutat színben. Ez is egy alig észrevehető probléma, de a termék árát jelentősen csökkentettük, hogy akinek ez lenne álmai bútora, igazán jó vételt csinálhasson.

Nem csupán hibás áru kerül az akcióba. Érdemes végignézni kínálatunkat, hiszen számos hibátlan bútort is találni lehet, melyek esetében több tízezer forintnyi összeges spórolhat meg, miközben újra berendezi házát, lakását.

Az akciós kínálatban megtalálhatók klasszikusabb, egyszerűbb darabok, de erős, színek, érdekes formák is, így az extravagancia kedvelőinek is tartogatunk finomságokat. A bútorok kiválasztásánál érdemes merésznek lenni, hiszen egy feltűnőbb darab különleges hangulatod adhat a helyiségnek vagy éppen vidámabbá teszi azt. Fontos, hogy az akciós bútor is passzoljon a környezethez, de néhány igen jó vételnél érdemes elgondolkodni, hogy ennyiért már lehet kompromisszumot kötni, vagy a megspórol összegből néhány, az új bútorhoz illő darabot beszerezni.

Aktuális akciós kínálatunkról üzleteinkben szakképzett és segítőkész eladóink készséggel tájékoztatják kedves vásárlóinkat, valamint a termékeket megtekinthetik weboldalunkon is. Az „Akciós” fülre kattintva azonnal láthatóvá válik aktuális akciós kínálatunk listája képekkel, leírással ellátva. A bútorok mellett feltüntetve megtalálható az is, hogy webáruházon keresztül rendelhető-e, illetve, hogy melyik üzletünkben elérhető.

Bútorüzletek és az elérhetőségeik

Alpha bútor

Róbert K. krt.

1134 Bp., Róbert K. krt. 57.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Kecskemét

Kecskemét, Máriahegy 419.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

XI. Budafoki út

1117 Bp., Budafoki út 183.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Üllői út

1185 Bp. Üllői út 829

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha Bútor

Központi raktár

1182 Bp. Péterhalmi út 8

Elérhetőségek