A XXI. századi divat világszerte egyre jobban az egyén önkifejezését állítja középpontba. Az ilyen irányú törekvések egyáltalán nem meglepőek, hiszen mindannyian egyéniségek vagyunk és az ízlésünk sem ugyanaz. Az egyedi igényekre gyártott termékekre általában jellemző , hogy drágábbak és sok időt igényel, amíg elkészül. Ezen tudunk mi segíteni. Mivel hazai termékeinket egyedi elvárások alapján is le tudjuk gyártani, így hazai pénztárcához is igazítottuk az árakat.

         Az egyedi gyártás legnagyobb előnye, hogy a lehető legkisebb kompromisszumot kell kötnöd az elképzelt és a megvásárolt garnitúra között. Gyakran halljuk ügyfeleinktől, hogy ez tökéletes lenne, ha...

- ellenkező állású lenne

- hosszabb/rövidebb lenne x cm-rel

- végig érne a támla a rövid oldalon is

- egyszínű szövetből lenne az egész

- magasabb lenne a háttámlája

- bár rugós/szivacsos lenne

- stb...

         A hatalmas gyakorlat és szakmai múltnak köszönhetően már olyan filozófiai kérdés megdöntésével is próbálkozunk, mint a "fából vaskarika". Erre még várni kell ugyan, de a tudomány jelenlegi állása szerint a "kutyából szalonna" már megoldott kérdés :)

         A viccet félretéve rendkívül sok egyedi megoldást tudunk kínálni ügyfeleinknek a személyre szabott igények terén. Szinte bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani, amit a fizika törvényei engednek. Neked nincs is más dolgod, mint kitalálni pontosan, hogy mit, mekkorát, milyen színben és anyagban szeretnéd, a többit bízd ránk. Üzleteinkben szakképzett munkatársaink készséggel állnak majd a rendelkezésedre, hogy átbeszéljétek a részleteket vagy ötleteket adjanak. Példaként álljon itt egy kanapé, ami egy sarokgarnitúra mintájára lett gyártva, 320 cm-es szélességgel, laptop tartóval a karfáiban (mindkét oldalon)

         Mint korábban már említettem, szívügyünk, hogy az egyedi bútorgyártásnak ne legyen csillagászati ára, de hogy ne csak a szavak beszéljenek jöjjön néhány szám is.

Az hogy az alapmérettől eltérjünk 10 cm-enként 3700 forinttól megoldható.

Dupla ágyneműtartó (amelyik modellnél lehet) 9800 forint.

Rövid oldal végig háttámlával 7500 forinttól.

Az árak tájékoztató jellegűek, hiszen függ a bútor típusától és a választott szövettől is, de ha biztos szeretnél lenni a dolgodban bátran kérj ingyenes árajánlatot bármelyik üzletünkben, ahol forgalmazzuk az egyedi gyártású bútorainkat. Addig is nézd meg az alap modelleket itt.

Bútorüzletek és az elérhetőségeik

Alpha bútor

Róbert K. krt.

1134 Bp., Róbert K. krt. 57.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Kecskemét

Kecskemét, Máriahegy 419.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

XI. Budafoki út

1117 Bp., Budafoki út 183.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Üllői út

1185 Bp. Üllői út 829

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha Bútor

Központi raktár

1182 Bp. Péterhalmi út 8

Elérhetőségek