Te is szereted megadni a módját? Stílus a hétköznapokban!

Előző hírlevelünkben ígértük, hogy folytatjuk a lakás felújító ötletbörzét. Ezen a héten a lakás egy másik igen fontos részét az étkezőt és a konyhát vesszük górcső alá. Mivel kis hazánkban az étkezés már majdnem rítus értékű, így igen fontos, hogy milyen környezetben tesszük ezt meg. Annál is inkább, mert jellemzően, ha vendég érkezik, ünnep van, jó kedvünk van vagy éppen rossz, akkor eszünk, iszunk. Mellesleg ne felejtsük el, hogy az sem mindegy milyen környezetben főzünk. A különböző stílusok, mint a nappaliban, itt is megtalálhatóak. Az Alpha Bútornál törekszünk rá, hogy mindenki megtalálja az igazán neki való bútort. Cégpolitikánk, hogy ügyfeleinknek ne kellejen kompromisszumot kötniük, ezért akár a sarokgarnitúráink nagy része, úgy a konyhák is rendelhetőek egyedi elképzelések alapján.

Blank, A trendvezető konyha

200 cm-es blokk, 145.650 Forint.

A XXI. század elvárásaival lépést tartva nálunk is megtalálhatóak a modern, egyszerű vonalvezetéssel megáldott csoda konyhák, amik lehetnek akár a minimalista stílus élharcosai, szolid és egyben elegáns konyhák vagy üde színfoltok a lakásban. A magas fényű ragyogást ez esetben nem lakozott MDF lap adja, hanem a minőséget szem előtt tartva, a színezett üveg biztosítja. A blokk konyha egy 80-as mosogatós elemet, 80-as két ajtós elemet és egy 40-es ajtó elemet illetve a hozzájuk tartozó felső szekrényeket foglalja magában. Az ára tartalmazza a munkalapot, mosogatótálcát és a szifont. Ha valami különösebbre vágynál, akkor se aggódj, mert konyháink egyedi méretben és más színekben is rendelhetőek. A képen nem a blokk látható.

fan glass color2

Dody konyha, Az Akció(s) hős

160 cm-es blokk 55.900 Forint.

Rendkívül kedvező árával nem meglepő, hogy mekkora teret hódít magának a Dody konyha. A 160 cm-es akciós blokk tartalmazza a munkalapot, mosogatótálcát és a szifont is. Olyan klasszikus színekben rendelhető, mint a juhar, éger, szilva vagy a calvados. Természetesen, mint minden konyhánknál itt is lehetőség van egyedi elképzelések megvalósítására.

full Dody160

Funny étkezőgarnitúra, A név kötelez

Asztal, 4 székkel 60.300 Forint.

Ha már Te is unod a megszokott étkező asztalokat és szeretnél egy különleges élménnyel gazdagodni étkezés közben, akkor a Funny étkezőgarnitúra nagyon jó választás lehet. Az üveglap alatt rejlő festett minta a világ különböző látványosságaihoz kalauzol el. 110x70 cm-es asztallapját 4 személyhez tervezték, így a kisebb lakásokba a mérete is ideális. Az asztal és a székek külön-külön is kaphatóak.

funny asztal

Beáta étkezőgarnitúra, A jó ár/érték arány

Asztal, 6 székkel 78.900 Forint

A Beáta étkezőgarnitúrának nem csak a kimagaslóan jó ára az erénye, hanem a kivitelezése is. A 35 mm vastag 160x80 cm-es asztallapot tömörfa borítású lábak tartják. Továbbá 40 cm-rel bővíthető 8 személyesre is. A székek fa lábakon állnak és 25 féle textilbőr kárpitozás közül választhatsz. A lábak és az asztal színét 8 szín közül kell kiválasztanod, ami a teljesség igény nélkül lehet olyan egzotikus is mint a mahagóni, klasszikus, mint a cseresznye vagy szolid akár a tölgy. Az asztal és a székek külön-külön rendelhetőek.

beáta-etkezogarnitura

Milánó Tömörfa étkezőgarnitúra, Az örökzöld

Asztal, 6 székkel 172.500 Forint

Az igazi klasszikus életérzést árasztó étkezőgarnitúráról messziről látszik a gondos, minőségi kidolgozás. A Milánó étkezőgarnitúra több generációt áthidaló darab, köszönhetően a tömörfa kivitelezésnek. A csukott állapotban 130x106 cm-es asztallap 170 cm-esre bővíthető. Az asztal és szék keret színek a cseresznye, a dió és a tölgy, de a szék kárpit színét is több közül választhatod ki. Akár melyik színt is választod a lakkozott felület ragyogása visszarepít olyan korokba, amikor még élmény és társasági elfoglaltság volt az étkezés. Ebben nyújtanak további segítséget a vastagon párnázott székek, így a kényelem is garantált, akkor is ha az egész estét ott töltöd konyakkal és kártyával. A hangulat, amit áraszt magából értékálló, hiszen még az ükunokák is élvezhetik majd. Az asztal és a székek külön-külön is kaphatóak. És ez csak egy a tömörfa étkezőgarnitúráink közül!

milano

Bútorüzletek és az elérhetőségeik

Alpha bútor

Róbert K. krt.

1134 Bp., Róbert K. krt. 57.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Kecskemét

Kecskemét, Máriahegy 419.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

XI. Budafoki út

1117 Bp., Budafoki út 183.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Üllői út

1185 Bp. Üllői út 829

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha Bútor

Központi raktár

1182 Bp. Péterhalmi út 8

Elérhetőségek