Nyugodtan menj le Alphába, a jó árak már ott vannak!

Amint megérkezik a jó idő, sokak kedvet kapnak a lakás átalakításra, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen az ember évről évre változik épp úgy ahogy a divat. Hírlevelünk első felvonásában szeretnénk néhány remek terméket ajánlani a nappali felfrissítéséhez. Tudjuk, hogy nem könnyű feladat, ezért támogatjuk az egyedi megoldásokat hazai termékeinkkel, ahol nem csak a színt, de a méretet is Te szabod meg. Jöjjön egy apró ízelítő a nappalidhoz!

Sunset, ha valami egyedire vágysz!

Bevezető áron csak 149.000 Ft.-

Ha szeretnél egy különleges bútort, akkor a Sunset egy kiváló választás. Ívelt formavilága valódi lazulós kényelmet rejt magában. 320x190 cm-es mérete és síkrugós kialakítása pedig a pihenés élményét is egyedivé teszi. Ha mindez még nem lenne elég, akkor tervezd meg saját igényeid szerint. Akciós textilbőr és zsákszövet mintáinkból most mindössze 149.000 forintért a Tiéd lehet!

sunset-kek

 

Freya, A mindennapos alvótárs!

Akár 159.900 forinttól!

A Freya Sarokgarnitúra több, mint egy ülőalkalmatosság. A bútort úgy terveztük, hogy ne csak a külsejével, de a praktikummal is ámulatba ejtsen. A karfákba épített polcok és az ágyneműtartó nagyon sok pakoló felületet biztosít, míg ágynak nyitva olyan fekvőfelületet kapsz, ami akkor is kényelmes, ha mindennapos alvásra használod. A kárpitozáson kívül a bútorlap betétek színét is Te választhatod ki. 260x160 cm-es méretét pedig a kedved szerint alakítjuk.

freya-sarokkanape

Messina, ultra modern divat

132.600 Forint a teljes sor, LED világítással

A Messina szekrénysor a végletek bútora, hiszen kérheted teljesen fehér színben, hogy eleget tegyen a minimalista stílus elvárásainak vagy kérheted San Remo színben, ha kifejezetten otthonosra vágynál. Akárhogy is döntesz a modern külsőt a hozzátartozó LED világítás garantálja. A 4 méteres szekrénysor teret hagy a TV-nek és nagyon sok pakoló felületet biztosít. Az ára mellett a legjobb, hogy akár elemenként is rendelhető.

messina-rusztik-feher

Ha az étkezőt, konyhát vagy a hálószobát szeretnéd picit helyre rázni, akkor se aggódj, mert a folytatásban azok is érkeznek. Addig is: www.butordiszkont.com

Bútorüzletek és az elérhetőségeik

Alpha bútor

Róbert K. krt.

1134 Bp., Róbert K. krt. 57.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Kecskemét

Kecskemét, Máriahegy 419.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

XI. Budafoki út

1117 Bp., Budafoki út 183.

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha bútor

Üllői út

1185 Bp. Üllői út 829

BútorválasztékElérhetőségek

Alpha Bútor

Központi raktár

1182 Bp. Péterhalmi út 8

Elérhetőségek